DJI Phantom 4 Pro+ quadcopter 5 1
DJI Phantom 4 Pro+ quadcopter
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 1.879,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

DJI Phantom 4 Pro+ quadcopter

  • De vertrouwde kwaliteit van de DJI Phantom-serie
  • Film in 4K 60BPS (FPS) voor extreem vloeiende opnames
  • Bekijk de beelden live op het meegeleverde beeldscherm op de controller
  • Binnen drie werkdagen in huis; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending in Nederland en België

De DJI Phantom 4 Pro+, de alleskunner

De Phantom-reeks van DJI is misschien wel de bekendste drone-serie op de markt. In de loop der jaren heeft deze dronereeks een goede reputatie opgebouwd. DJI is van plan om dit succes door te zetten met haar nieuwste Phantom-model: de Phantom 4 Pro+. De drone heeft alles wat je van een hoogwaardige drone mag verwachten. Zo heeft deze drone als een van de weinige een controller met ingebouwd beeldscherm, dit beeldscherm heeft een helderheid van 1000 nits. Ter vergelijking: de iPhone 7 heeft een maximale beeldschermhelderheid van 625 nits. Dit beeldscherm is dus zelfs bij veel zonlicht goed af te lezen wat erg belangrijk is voor het goed besturen van de drone.

Hier stopt het echter niet. De Phantom 4 Pro+ bevat een speciale techniek genaamd 'Obstacle Avoidance', deze techniek zorgt ervoor dat de drone objecten zoals bomen, huizen, lantaarnpalen et cetera kan herkennen. Hierdoor is de kans dat de drone midden in de lucht ergens tegenaan vliegt vrijwel nul. Mocht de drone onverwacht de verbinding kwijtraken dan vliegt de quadcopter weer terug naar het punt waar hij ook opgestegen is, dit doet de drone door exact dezelfde vliegroute weer terug te vliegen en onderweg real-time de omgeving te scannen op obstakels.

De camera: veel functies en goede kwaliteit

Een drone wordt gekocht voor zowel hobbymatig als professioneel gebruik. In beide gevallen willen de makers van de videobeelden een verhaal vertellen aan de kijkers, hiervoor is het van belang dat de drone je voorziet van een goede camera. De DJI Phantom 4 Pro+ doet dat. Met een 4K camera en de mogelijkheid om tegelijkertijd in 60 BPS (FPS) op te nemen is het mogelijk om extreem scherpe opnames te maken. Dit zijn niet de enige functies van de camera, zo bevat de camera ook de volgende functies:

  • Profile-modus: volgt het geselecteerde object horizontaal
  • Spotlight-modus: focust de camera op geselecteerde object
  • Circle-modus: vliegt in een circel over het geselecteerde object

Naast deze softwarematige functies heeft de Phantom 4 Pro+ een f2.8 diafragma een mechanische sluiter en een 1-inch sensor. Tevens worden de video's worden opgenomen in een bitrate van 100Mbps. Dit zorgt voor extreem vloeiende beelden in combinatie met de 20MP (megapixel) camera die wordt meegeleverd met de drone. 

Het verschil tussen de Phantom 4 Pro en de Phanantom 4 Pro+

DJI heeft naast de Phantom 4 Pro ook de DJI Phantom 4 Pro+. De drones zijn identiek aan elkaar, echter is er één belangrijk verschil. De plus-variant heeft een ingebouwd beeldscherm op de controller. Dit beeldscherm is extreem helder door de 1000 nits output. Ter vergelijking, de iPhone 7 heeft een maximale schermhelderheid van 625 nits.

Het verschil tussen de Phantom 4 Pro/Pro+ en de Phantom 4 Pro/Pro+ Obsidian 

De verschillen tussen de DJI Phantom 4 Pro/Pro+ en de DJI Phandom 4 Pro/Pro+ Obsidian zijn enkel cosmetisch. Het matzwarte ontwerp komt professioneler over, aldus DJI. Voor de rest zijn de drones identiek aan elkaar.

Het verschil tussen de Phantom 4 Pro en de Phantom 4 Advanced

De twee modellen zijn grotendeels hetzelfde, de Advanced is de goedkopere versie van de Pro. De Pro bevat echter functies die voor de powerusers erg handig/belangrijk kunnen zijn. Zo beschikt de Pro over een infrarood sensor die naar de achterkant gericht staat. De Phandom 4 Advanced ondersteunt tevens geen 5GHz frequentie tussen afstandsbediening en drone, en de Tapfly Backwards functie zit niet op de Advanced.

Het verschil tussen de Phantom 4 en Phantom 4 Advanced

De Phantom 4 Advanced is de vernieuwde versie van de Phantom 4. De Phantom 4 Advanced kan onder andere 4K en 60fps filmen, de eerste versie kon slechts een maximum van 30fps halen. Tevens is de maximale vliegtijd van 28 naar 30 minuten gegaan. Ook kan de Phantom 4 Advanced obstakels al vanaf 30 meter herkennen in plaats van 15 meter. De bijpassende accessoires zoals propellers, tassen en opladers kunnen voor beide toestellen worden gebruikt.

Het verschil tussen de Phantom 4 Advanced en de Phantom 4 Advanced+

De Phantom 4 Advanced+ wordt geleverd met een afstandsbediening inclusief beeldscherm. Bij de Phantom 4 Advanced is dit niet het geval.

In de doos:

DJI Phantom Pro+ quadcopter
1x batterij 
1x afstandsbediening
8x propellers
Koffer
Camera
16GB geheugenkaart
Micro USB kabel
Mobile Device Holder
Gimbal Lock
Oplaadkabel voor de afstandsbediening

Specificaties

Geschikt voor: buiten
Technologie controller: 2.4 / 5 GHz
Gyro-stabilisatie: ja
Kanalen: n.b.
Max. snelheid 72 km/u
Max. stijgen 6 m/s
Max. dalen 4 m/s
Kleur: wit
Bereik: 6 kilometer
Vliegtijd: 25 - 30 minuten
Oplaadtijd: n.b.
Afmeting diagonaal: 350 mm - excl. propellers
Gewicht: 1388 gram - incl. batterij / propellers
Garantie: 2 jaar

Technische specificaties

Batterij: 5870 mAh
Voltage: 15.2V

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geweldige quadcopter -

Mooie drone, erg tevreden mee. Ik durf zelfs mijn zoon van 15 ermee te laten vliegen door de goede controller. Hij is erg responsive en dat maakt het makkelijk om te vliegen. De voorgeprogrammeerde vliegmodi zijn ook erg fijn en gebruik ik vaak.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel:

5% Korting

Op de accessoires

€ 2.028,90

€ 2.021,41

Bestellen