Parrot Bebop 2 wit quadcopter
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Binnen drie werkdagen in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 499,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Parrot Bebop 2 wit quadcopter

  • Opvolger van de Parrot Bebop
  • Vliegtijd van maximaal 25 minuten
  • Robuuste behuizing met ingebouwde fisheye camera
  • Binnen drie werkdagen thuisbezorgd; zonder verzendkosten
  • Gratis verzending in Nederland en België

De Bebop 2: een compleet nieuwe quadcopter

De Parrot Bebop, wie kent deze quadcopter niet? Na een groot succes komt Parrot met een opvolger onder de naam Bebop 2. Een weinig verrassende naam maar achter deze naam gaat een compleet nieuwe quadcopter schuil. Parrot heeft goed naar hun fans geluisterd want op bijna alle punten is deze quadcopter flink verbeterd:

  • Vliegtijd van maximaal 25 minuten dankzij 2700 mAh batterij
  • De Bebop 2 weegt 500 gram, waardoor hij stabieler is dan zijn voorganger
  • Algehele bouwkwaliteit is flink verbeterd waaronder de bevestiging van de batterij
  • Krachtigere motoren met langere propellers (6 inch)

Bovenstaande verbeteringen hebben een flinke impact op de vliegprestaties. De grotere accu in combinatie met een flink lager gewicht levert een verdubbeling in de vliegtijd op. Een vliegtijd van 25 minuten is een prestatie waar Parrot trots op mag zijn. De krachtigere motoren in combinatie met langere propellers geven de quadcopter meer snelheid en stabliteit. In slechts 18 seconden bereikt de Bebop 2 een hoogte van 100 meter. Ook weet de Bebop 2 zich staande te houden tot een windsnelheid van maar liefst 64 kilometer per uur! Ook de bouwkwaliteit is flink verbeterd. Er is vooral veel aandacht besteed aan de bevestiging van de batterij en de stevigheid van de behuizing. Hierdoor is de Bebop 2 ook iets groter dan zijn voorganger.

Verder is de Bebop 2 vergelijkbaar met zijn voorganger. De quadcopter is klein en wendbaar wat tevens de veiligheid ten goede komt. Een eventuele crash heeft minder impact dan die van een zwaardere drone. Dankzij het formaat is deze quadcopter ook uitstekend te besturen in kleinere ruimtes, zelfs binnen! De camera is ongewijzigd gebleven en werkt nog steeds met met behulp van digitale beeldstabilisatie. Hierdoor heeft Parrot de camera volledig in de behuizing kunnen integreren waardoor deze quadcopter robuuster is dan die van concurrenten met een gimball. De opnames worden rechtstreeks opgeslagen op 8GB intern flashgeheugen. Natuurlijk is de Parrot 2 nog steeds Ready-To-Fly, uitpakken en vliegen dus!

Fisheye camera, Freeflight App en Skycontroller

De Bebop 2 beschikt over een 14 megapixel camera met wide angle lens. Hiermee kunnen haarscherpe 180° foto’s worden gemaakt. Daarnaast kan er natuurlijk ook op 1080P gefilmd worden. Om trillingsvrije beelden te garanderen wordt de camera geholpen door 3 assige digitale beeldstabilisatie.

De Bebop is te besturen met de Freeflight 3 app die beschikbaar is voor apparaten die werken op iOS en Android. Het besturen is erg eenvoudig en intuïtief, zodat de piloot volledig kan genieten van de vlucht. FreeFlight 3 biedt een ruime keuze aan instellingen: snelheid, maximale hoogte, vliegmodus (snelheidsmeter, virtuele joystick). FreeFlight biedt ook functionaliteiten die uitsluitend voor uw plezier zijn, zoals flips uitvoeren met één klik! Druk op de ‘Return Home’ knop en de drone keert rechtstreek terug naar de startpositie op een hoogte van 10m. En met de vluchtplan optie kan je van tevoren aangeven hoe je wilt vliegen, om net als een regisseur de mooiste opnames te maken.

De Parrot Skycontroller is een extra optie om de Bebop te besturen. De Skycontroller heeft een versterkte wifizender door 4 krachtige antennes, hierdoor wordt het bereik van de Bebop aanzienlijk vergroot. Je smartphone of tablet kan in het midden van controller worden bevestigd, om de bebop vervolgens met twee zeer nauwkeurige joysticks te besturen. Voor een nog intensere vliegervaring kunt u op de Parrot Skycontroller via HDMI een FPV-bril (First Person View) aansluiten. Compatibel met de volgende FPV-brillen: Oculus Rift, Zeiss OLED Cinemizer, Epson Moverio, Sony Personal Viewer... Profiteer van de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van First Person View (FPV) en beleef de vlucht met de Parrot Bebop Drone nog intenser.

Inhoud set:
1 x Parrot Bebop 2 Drone
1 x 2700 mAh batterij
1 x oplader met US- / JP- / UK- / EU- / ANZ-adapter
1 x micro-USB-kabel
4 x extra propellers
1 x montagehulpmiddel voor propellers
1 x snelstartgids

Specificaties

Geschikt voor: binnen en buiten
Technologie controller: Wi-Fi, GPS
Gyro-stabilisatie: ja
Kanalen: 6
LED-verlichting: ja
Module: camera (full HD)
Combineerbaar met modules: nee
Kleur: wit
Bereik: 250 meter
Vliegtijd: 25 minuten
Oplaadtijd: 55 minuten
Afmetingen: 28 x 32 x 3.6cm (lxbxh)
Gewicht: 500 gram
Garantie: 2 jaar

Technische specificaties

Batterij: LiPo 2700 mAh
Frequentie: 2.4 GHz

Levering

Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews