Syma X8HG camera quadcopter 4 1
Syma X8HG camera quadcopter
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 129,90
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Syma X8HG camera quadcopter

  • De drone beschikt over een hoogtemeter; houdt automatisch de hoogte vast (altitude hold mode)
  • De Syma X8HG heeft een afneembare 1080p camera met wide-angle lens
  • Inclusief propellerbeschermers om propellers te beschermen tijdens crash
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

De Syma X8G; full size quadcopter met camera en altitude hold mode

Klein, groter, grootst. De quadcopters uit de X8 serie zijn de grootste en krachtigste drones die Syma te bieden heeft. En hiermee stapt Syma eindelijk de full size drone markt binnen. We zaten hier al een tijdje op te wachten want kwalitatief zijn de Syma drones dik in orde. Zo ook de quadcopters uit de X8 serie welke zijn uitgerust met krachtige motoren die voldoende draagkracht hebben voor een action camera zoals de Sony GoPro camera. Syma quadcopters beschikken over een uiterst nauwkeurige gyroscoop die zich zeer gemakkelijk laat resetten. Gevolg is een bijzonder stabiele drone die elke vlucht weer weet te verrassen. Naast een geweldige vliegervaring levert stabiliteit ook prachtige trillingsvrije beelden op om op een later tijdstip nog eens na te genieten vanuit een compleet ander perspectief. Daarnaast beschikt deze drone ook over een hoogtemeter. Hierdoor behoudt de drone zijn hoogte zonder gas te geven, waardoor u zich meer kunt richten op het maken van foto's en video's. Het corrigeren in hoogte is verleden tijd met deze Syma drone.

Fantastische camera-drone; verken de wereld vanuit de lucht

De X8HG versie beschikt over een 1080p fisheye camera. Een fisheye camera heeft een wide-angle lens waardoor de camera een gezichtsveld heeft van bijna 180 graden. Er zijn weinig tot geen quadcopters in deze prijscategorie te vinden met een vergelijkbare camera. De gemaakte opnames zijn bijzonder scherp en nagenoeg trillingsvrij. Deze beelden worden uiteraard opgeslagen zodat die geweldige vliegervaring op een later moment met vrienden en familie gedeeld kan worden. De beelden worden opgeslagen op een meegeleverde 4GB Micro SD kaart. De SD kaart kan zowel via een USB poort als card reader uitgelezen worden.

Bereik, accuvermogen en flip button

De drone heeft een bereik van 100 meter. Indien de 2000 mAh batterij volledig is opgeladen dan kan de drone 8 tot 10 minuten in het luchtruim blijven. De laadtijd van de accu bedraagt ongeveer 70 minuten. Voor de echte waaghalzen onder ons is er een flip button aanwezig, de quadcopter maakt dan automatisch een 360 graden flip in de gewenste richting. Aangezien zelfs de beste piloot wel eens een minder stabiele landing maakt worden er propellerbeschermers meegeleverd. Kortom, een geweldige en veelzijdige drone om het luchtruim mee te betreden.

In de doos:

Syma X8HG quadcopter
8.0 Megapixel fisheye camera
4GB Micro SD kaart
2.4 GHz Controller (exclusief batterijen)
7.4 Volt 2000 mAh batterij
Netstroom lader voor batterij
Propellers
Reserve propellers
Propellerbeschermers
Schroevendraaier
Handleiding

Specificaties

Geschikt voor: buiten
Technologie controller: 2.4 GHz
Gyro-stabilisatie: ja
Kanalen: 4
LED-verlichting: ja
Module: ja, 1080p 8.0 megapixel camera
Combineerbaar met modules: nee
Kleur: rood
Bereik: 100 meter
Vliegtijd: 8-10 minuten
Oplaadtijd: 90 minuten
Afmetingen: L500 x B500 x H190 mm
Gewicht: n.b.
Garantie: 2 jaar

Technische specificaties

Batterij: 7,4V 2000 mAh Li-poly
Frequentie: 2.4 GHz

Levering

Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Jan -

Leuke drone, makkelijk te bedienen en mee te vliegen. Camera maakt zeer mooie foto's. Filmen is op zich ook goed maar je ziet wel dat het maar 30fps is. Bij wat snellere moves heeft de video wat meer moeite ondanks zijn HD instelling.

De propellers, beschermringen en landingsgestel valt wat kwaliteit enigszins tegen. Dit had allemaal wat van steviger materiaal mogen zijn. Vooral de beschermringen vallen erg tegen. dun plastic wat totaal geen stevigheid biedt.

Na een eerste geen eens erg harde crash waren alle ringen al verbogen. Gevolg de propellers komen regelmatig tegen de beschermringen aan met alle gevolgen van dien. Na wat terug buigen breekt dan de boel af.
Hier had een andere materiaal keuze geen slecht idee geweest.

Vliegafstand ligt om en nabij de 100 meter. Batterijduur is 8 tot 10 minuten op lage snelheid. In de hoge snelheid wordt dit toch wel minder.
Bij wat meer wind is de lage snelheid onvoldoende sterk en moet men overschakelen op de hoge snelheid.

Opladen met de standaard oplader is traag. Laadvermogen van de oplader is 800MaH en dat is te weinig. Ik heb een 2A balance lader aangeschaft en dit laad aanzienlijk sneller op.

Al met al een aantal punten die beter zouden kunnen. Verhouding van de aanschafprijs en hetgeen wat hij presteert is wel goed. Je kan voor onder de 200 euro geen wonderen verwachten. Al met al een leuk ding om mee te vliegen en zeker voor een beginner een aanrader. De score is dan ook ruim voldoende afgezet tegen de prijs.

Advies voor langer speelplezier, er zijn batterijen met een hoger vermogen (2400Mah) te verkrijgen die in deze drone passen. Er eentje aanschaffen is langer speelplezier.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel: