Xiro Xplorer G quadcopter
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 699,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Xiro Xplorer G quadcopter

  • Met 3-assige gimball met GroPro Hero mount en range extender
  • Geïntergreerd GPS vlieg controle systeem
  • 500 meter bereik met een vliegtijd van maximaal 25 minuten
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

De Xiro Xplorer G drone; een zeer bijzondere vliegmachine met GoPro Hero 3/4 mount + gimball

De Xiro drone is een waanzinnige drone met vele mogelijkheden. Zo is de drone in drie versies leverbaar; de Xplorer, Xplorer G en Xplorer V. De standaard versie (Xplorer) heeft een GPS unit en is upgradable naar de G of V. De Xplorer G heeft als uitbreiding een signaalversterker en een GoPro Hero mount. De Xplorer V heeft een onboard HD camera en heeft ook de range extender.

GPS vlieg controle systeem

De Xiro Xplorer G heeft een ingebouwd GPS vlieg controle systeem. Dit houdt in dat de drone moeiteloos zijn positie vast kan houden in de lucht. Waardoor u - mocht u beschikken over een camera - zich kan richten op het maken van foto's of video's. De maximale vlieghoogte is instelbaar, zodat u de drone niet uit het oog kan verliezen en de drone heeft een return to home knop. Dus mocht u de drone toch uit het oog verliezen dan vliegt de drone terug naar zijn opstijgpunt of een ander punt dat u als 'home' heeft gemarkeerd. Mocht u nu te laag vliegen dan zal de drone automatisch een veilige hoogte aannemen. Ook bij signaalverlies of een kritieke accuspanning zal de drone automatisch terugkeren naar zijn opstijgpunt.

De Xiro Xplorer G wordt ready to fly geleverd; propellers monteren, accu laden en installeren en vliegen maar. Met de Xplorer G maakt Xiro een drone waarmee vliegen voor iedereen mogelijk wordt. De Xiro drone wordt geleverd inclusief een krachtige 5.8 GHz afstandsbediening, vier propellers, 4 reserve propellers, een Wi-fi range extender, een GoPro Hero mount, een 5200 mAh accupakket en de benodigde laders. Dankzij de 5.8 GHz afstandsbediening en de Wi-fi extender heeft de drone een maximaal bereik van maar liefst 500 meter. Op de afstandsbediening zit tevens een ingebouwde smartphonesteun. Met één knop op de afstandsbediening zal de drone opstijgen en met dezelfde knop zal de drone veilig landen. Een kind kan de was doen. Er zijn tevens drie verschillende vliegniveaus in te stellen. Zo kunt u bij level 1 vertrouwd raken met de drone, hierbij worden de hoogte, snelheid en afstand gelimiteerd. In de opvolgende levels worden de hoogte, snelheid en afstand steeds groter. De drone heeft op level drie een maximale snelheid van 15 meter per seconde. Wat neer komt op 54 kilometer per uur. Wat natuurlijk een ongekende snelheid is voor een drone.

GoPro Hero 3/4 gimball

De Xplorer G is een upgrade van de standaard Xplorer versie. De G heeft als extraatje een range extender en een 3-assige gimball met mount voor uw GoPro Hero 3 of 4. Dankzij de Gimball wordt het mogelijk om FPV (first person view) te vliegen en lijkt het alsof u kijkt door de ogen van de drone. Camera instellingen zoals beeldkwaliteit, ISO, witbalans, opnamekwaliteit kunnen allen ingesteld worden via de Xiro App. Via deze app kunt u ook FPV vliegen.

Follow me en 360 graden selfies

Op de G en V modellen is het mogelijk om objecten te volgen en er tegelijkertijd een video van te maken. Via de app kun je wanneer je FPV vliegt een object selecteren welke hij moet volgen. Vervolgens kun je de hoogte en afstand tot het object instellen waarna de drone automatisch met het voorwerp mee vliegt tot een snelheid van ongeveer 50 kilometer per uur. De 360 graden functie is een optie van het follow me vliegen. Wanneer je bijvoorbeeld op een toren of berg staat kun je jezelf als object instellen. Als je de hoogte en afstand hebt aangegeven kun je de 360 graden functie aanklikken waarna de drone in cirkels (360 graden) rond het object zal vliegen. Een unieke mogelijkheid en functie wat de Xiro drone uniek maakt in zijn klasse.

Kortom een fantastische drone met ongekende mogelijkheden. Het lijkt wel een drone uit de toekomst.

In de doos:

Xiro Xplorer quadcopter
3-assige gimball + mount voor uw GoPro Hero 3 of 4
Wi-fi range extender
5.8 GHz afstandsbediening
5200 mAh accupakket
lader voor afstandsbediening
lader voor accupakket
4 propellers
4 reserve propellers
handleiding in diverse talen

Specificaties

Geschikt voor: buiten
Technologie controller: 5.8 GHz
Gyro-stabilisatie: ja
Kanalen: 6
LED-verlichting: ja
Module: GPS, gimball en range extender
Combineerbaar met modules: nee
Kleur: zwart en groen
Bereik: 500 meter met range extender
Vliegtijd: 25 minuten
Oplaadtijd: 90 minuten
Afmetingen (cm): 30 x 30 x 25 (l x b x h)
Gewicht: 980 gram
Garantie: 2 jaar

Technische specificaties

Voeding drone: 11.1V LiPo 5200 mAh accu
Voeding afstandsbediening: 3.7V LiPo 4000 mAh accu

Levering

Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews