Xiro Xplorer Mini Combo quadcopter
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 599,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Xiro Xplorer Mini Combo quadcopter

  • 13 MP fotocamera, 1080p/30 fps video, GPS/GLONASS dual-satellite positionering
  • Opvouwbare drone met follow me- en selfiefunctie - besturing via smartphone
  • De nieuwe standaard voor vakantie- en sportfoto's - ultimate selfiedrone
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

De Xiro Xplorer Mini drone; a new era of sharing your selfies

De Xiro Xplorer Mini drone is een waanzinnige drone met vele mogelijkheden. Allereerst een kleine opsomming wat de drone heeft en kan:

- 13 MP foto- en 1080p/30 fps HD filmcamera met follow me functie en selfie functie
- de drone is opvouwbaar en weegt slechts 400 gram - ideaal om mee te nemen
- maakt gebruik van GPS/GLONASS dual-satellite positionering - helpt ook bij indoor-stabilisatie
- live meekijken met de camera via de XIRO-app - tot een afstand van 100 meter (minimaal iOS 8.0 of Android 4.4)
- 15 minuten vliegtijd - one key return home en one key take off landing

Xiro Xplorer Mini; de nieuwe filmstandaard voor vakanties en sportwedstrijden

Met deze drone slaat Xiro een hele nieuwe weg en tijdperk in. Vergeet die saaie vakantiefoto's, vergeet die saaie sportfoto's. Met de Xiro Xplorer Mini beleef je je vakantie of wedstrijd terug alsof jij het middelpunt was. De Xiro drone beschikt over een 13 MP fotocamera, een 1080p/30 fps filmcamera en twee hele bijzondere functies. Het is namelijk mogelijk om objecten of personen te volgen en er tegelijkertijd een video van te maken. Via de Xiro app kun je wanneer je FPV vliegt een object selecteren welke hij moet gaan volgen. Vervolgens kun je via de app de hoogte en afstand tot het object instellen waarna de drone automatisch met het voorwerp mee vliegt tot een snelheid van ongeveer 8 meter per seconde. De 360 graden functie is tweede bijzondere functie van deze Xiro Mini drone. Wanneer je bijvoorbeeld op een toren of berg staat kun je jezelf als object instellen. Als je de hoogte en afstand via de app hebt aangegeven kun je de 360 graden functie aanklikken waarna de drone in cirkels (360 graden) rond het object zal vliegen. Een unieke mogelijkheid en functie wat de Xiro drone uniek maakt in zijn klasse.

De Xiro Xplorer Mini heeft daarnaast een ingebouwd GPS/GLONASS vliegcontrolesysteem. Dit houdt in dat de drone moeiteloos zijn positie vast kan houden in de lucht - binnen en buiten. Waardoor u zich volledig kunt richten op het maken van video's. De drone landt met één druk op de knop - ook op het door u opgegeven thuispunt. Dus mocht u de drone onverhoopt toch uit het oog verliezen dan vliegt de drone met één druk op de knop terug naar zijn opstijgpunt of een ander punt dat u als 'thuis' heeft gemarkeerd. Mocht u nu te laag vliegen dan zal de drone automatisch een veilige hoogte aannemen. Ook bij signaalverlies of een kritieke accuspanning zal de drone automatisch terugkeren naar zijn opstijgpunt. De drone heeft een vliegbereik tot 100 meter en een vliegtijd van maximaal 15 minuten. Binnen 1.5 uur is de 1300 mAh accu weer opgeladen en kan er weer gevlogen worden. De drone weegt slechts 410 gram en heeft een formaat van 32 x 32 centimeter. Doordat de drone opvouwbaar is, kunt u deze gemakkelijk meenemen in uw tas.
De Xiro Xplorer Mini wordt ready to fly geleverd; propellers monteren, accu laden en installeren en vliegen maar. Met de Xplorer Mini heeft Xiro een drone gemaakt waarmee vliegen voor iedereen mogelijk is geworden. De Xiro drone wordt geleverd met vier propellers, 4 reserve propellers, een 1300 mAh accupakket en de benodigde laders. De bediening van de drone gaat via uw smartphone. Met één knop op de knop zal de drone opstijgen en met dezelfde knop zal de drone weer veilig landen. Een kind kan de was doen. Er zijn tevens drie verschillende vliegniveaus in te stellen. Zo kunt u bij level 1 vertrouwd raken met de drone, hierbij worden de hoogte, snelheid en afstand gelimiteerd. In de opvolgende levels worden de hoogte, snelheid en afstand steeds groter. De drone heeft op level drie een maximale snelheid van 8 meter per seconde. Wat natuurlijk een ongekende snelheid is.

Kortom een fantastische drone met ongekende mogelijkheden - ideaal voor vakanties en sportwedstrijden. Voor meer informatie over deze drone, bezoek deze link.

Verschil met de Xiro Xplorer Mini

De Xiro Xplorer Mini en de Xiro Xplorer Mini Combo zijn twee identieke drones. De Xplorer Mini Combo biedt extra accessoires om het vliegen nog aangenamer te maken. Zo zit er bij de combo-deal een extra batterij + opberg case. Hiermee kunt u de drone overal gemakkelijk mee naartoe nemen zonder dat deze beschadigd. Ideaal voor mensen die veel op reis zijn en de drone overal mee naartoe willen nemen.

In de doos:

Xiro Xplorer Mini quadcopter
Micro SD-kaart
1300 mAh accupakket
lader voor accupakket
4 propellers
4 reserve propellers
Handleiding in diverse talen, waaronder Nederlands
Xplorer Mini Combo: extra batterij - twee in totaal
Xplorer Mini Combo: hoge kwaliteit opberg case

bewegende afbeelding van de xiro xplorer mini

Specificaties

Geschikt voor: buiten
Technologie controller: n.v.t.
Gyro-stabilisatie: ja
Kanalen: 6
LED-verlichting: ja
Module: GPS en HD-camera
Kleur: zwart en geel
Bereik: 100 meter
Vliegtijd: 15 minuten
Oplaadtijd: 90 minuten
Afmetingen (cm): 32 x 32 x 5 (l x b x h)
Gewicht: 410 gram
Garantie: 2 jaar

Technische specificaties

Voeding drone: 1300 mAh accu
Voeding afstandsbediening: n.v.t.

Levering

 
Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

5% Korting

Op de accessoires

€ 618,90

€ 617,91

Bestellen