Xiro Xplorer quadcopter
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 449,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Xiro Xplorer quadcopter

  • Geïntergreerd GPS vlieg controle systeem
  • Ready-to-fly quadcopter met upgrademogelijkheden
  • 250 meter bereik met een vliegtijd van maximaal 25 minuten
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

De Xiro Xplorer drone; een zeer bijzondere vliegmachine met GPS unit

De Xiro drone is een waanzinnige drone met vele mogelijkheden. Zo is de drone in drie versies leverbaar; de Xplorer, Xplorer G en Xplorer V. De standaard versie (Xplorer) heeft een GPS-unit en is upgradable naar de G of V. De Xplorer G heeft als uitbreiding een signaalversterker en een GoPro Hero mount. De Xplorer V heeft een onboard HD-camera en heeft ook de range extender.

GPS vlieg controle systeem

De Xiro Xplorer heeft een ingebouwd GPS vlieg controle systeem. Dit houdt in dat de drone moeiteloos zijn positie vast kan houden in de lucht. Waardoor u - mocht u beschikken over een camera - zich kan richten op het maken van foto's of video's. De maximale vlieghoogte is dankzij de GPS gemakkelijk instelbaar, zodat u de drone niet uit het oog kunt verliezen. Daarnaast heeft de drone een return to home knop. Dus mocht u de drone onverhoopt toch uit het oog verliezen dan vliegt de drone automatisch terug naar zijn opstijgpunt of een ander punt dat u als 'home' heeft gemarkeerd. Mocht u nu te laag vliegen dan zal de drone automatisch een veiligere hoogte aannemen. Ook bij signaalverlies of een kritieke accuspanning zal de drone automatisch terugkeren naar zijn opstijgpunt.

De Xiro Xplorer wordt ready to fly geleverd; propellers monteren, accu laden en installeren en vliegen maar. Met de Xplorer heeft Xiro een drone geproduceert waarmee vliegen voor iedereen mogelijk is. De Xiro drone wordt geleverd inclusief een krachtige 5.8 GHz afstandsbediening, vier propellers, 4 reserve propellers, een 5200 mAh accupakket en de benodigde laders. Dankzij de 5.8 GHz afstandsbediening heeft de drone een maximaal bereik van maar liefst 250 meter. Met één knop op de afstandsbediening zal de drone opstijgen en met dezelfde knop zal de drone weer veilig landen. Een kind kan de was doen. Er zijn tevens drie verschillende vliegniveaus in te stellen. Zo kunt u bij level 1 vertrouwd raken met de drone, hierbij worden de hoogte, snelheid en afstand gelimiteerd. In de opvolgende levels worden de hoogte, snelheid en afstand steeds groter. De drone heeft op level drie een maximale snelheid van 15 meter per seconde. Wat neer komt op 54 kilometer per uur. Wat natuurlijk een ongekende snelheid is.

Upgrademogelijkheden van de Xiro Xplorer

De Xplorer drone is upgradable met een V-pack of een G-pack. In het V-pack zit een range extender waardoor de drone een maximaal bereik krijgt van maar liefst 500 meter. Daarnaast zit er een 1080p 14 megapixel HD-camera in het pakket. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om foto's en video's te maken en FPV (first person view) te gaan vliegen. Daarnaast zijn er nog twee unieke features; follow me en 360 graden selfies. Met de follow me zal de drone uzelf of een voorwerp volgen en filmen en met de 360 graden functie heeft u de mogelijkheid om een 360 graden selfie te maken, de drone zal rondjes blijven draaien boven u en dit eveneens filmen. In het G-pack zit er in plaats van de HD-camera een GoPro Hero Gimball mount. De Gimball ondersteunt de GoPro 3 en 4. Verder beschikt de G ook over de range extender waardoor het bereik ongeveer 500 meter wordt.

Kortom een fantastische drone met ongekende mogelijkheden. Het lijkt eigenlijk meer op een drone uit de toekomst.

In de doos:

Xiro Xplorer quadcopter
5.8 GHz afstandsbediening
5200 mAh accupakket
lader voor afstandsbediening
lader voor accupakket
4 propellers
4 reserve propellers
handleiding in diverse talen

Specificaties

Geschikt voor: buiten
Technologie controller: 5.8 GHz
Gyro-stabilisatie: ja
Kanalen: 6
LED-verlichting: ja
Module: GPS
Combineerbaar met modules: ja, V- en G-pack
Kleur: zwart en groen
Bereik: 250 meter
Vliegtijd: 25 minuten
Oplaadtijd: 90 minuten
Afmetingen (cm): 30 x 30 x 25 (l x b x h)
Gewicht: 980 gram
Garantie: 2 jaar

Technische specificaties

Voeding drone: 11.1V LiPo 5200 mAh accu
Voeding afstandsbediening: 3.7V LiPo 4000 mAh accu

Levering

Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews