Xiro Xplorer V Active Dual Battery quadcopter 5 2
Xiro Xplorer V Active Dual Battery quadcopter
Reviews | Review toevoegen

Voor 22:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis zonder verzendkosten. Achteraf betalen mogelijk.

€ 499,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

Xiro Xplorer V Dual Battery quadcopter

  • Met 14 megapixel 1080p HD-camera, range extender en 2 accu's
  • Geïntergreerd GPS vlieg controle systeem
  • 500 meter bereik met een vliegtijd van maximaal 25 minuten (met 2 accu's dus 50 min)
  • Voor 22:00 uur besteld,   in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

De Xiro Xplorer V drone; een zeer bijzondere vliegmachine met HD-camera

De Xiro drone is een waanzinnige drone met vele mogelijkheden. Zo is de drone in drie versies leverbaar; de Xplorer, Xplorer G en Xplorer V. De standaard versie (Xplorer) heeft een GPS-unit en is upgradable naar de G of V. De Xplorer G heeft als uitbreiding een signaalversterker en een GoPro Hero mount. De Xplorer V heeft een onboard HD-camera en heeft ook de range extender. Deze versie wordt geleverd met twee batterijen.

GPS vlieg controle systeem

De Xiro Xplorer V heeft een ingebouwd GPS vlieg controle systeem. Dit houdt in dat de drone moeiteloos zijn positie vast kan houden in de lucht. Waardoor u zich volledig kunt richten op het maken van video's. De maximale vlieghoogte is instelbaar, zodat u de drone niet uit het oog kunt verliezen. Daarnaast heeft de drone een return to home knop. Dus mocht u de drone onverhoopt toch uit het oog verliezen dan vliegt de drone met één druk op de knop terug naar zijn opstijgpunt of een ander punt dat u als 'home' heeft gemarkeerd. Mocht u nu te laag vliegen dan zal de drone automatisch een veilige hoogte aannemen. Ook bij signaalverlies of een kritieke accuspanning zal de drone automatisch terugkeren naar zijn opstijgpunt.

De Xiro Xplorer V wordt ready to fly geleverd; propellers monteren, accu laden en installeren en vliegen maar. Met de Xplorer V heeft Xiro een drone gemaakt waarmee vliegen voor iedereen mogelijk is geworden. De Xiro drone wordt geleverd inclusief een krachtige 5.8 GHz afstandsbediening, vier propellers, 4 reserve propellers, een Wi-fi range extender, een 3-assige gimball met HD-camera, 2x een 5200 mAh accupakket en de benodigde laders. Dankzij de 5.8 GHz afstandsbediening en de Wi-fi extender heeft de drone een maximaal bereik van maar liefst 500 meter. Op de afstandsbediening zit tevens een ingebouwde smartphonesteun. Met één knop op de afstandsbediening zal de drone opstijgen en met dezelfde knop zal de drone weer veilig landen. Een kind kan de was doen. Er zijn tevens drie verschillende vliegniveaus in te stellen. Zo kunt u bij level 1 vertrouwd raken met de drone, hierbij worden de hoogte, snelheid en afstand gelimiteerd. In de opvolgende levels worden de hoogte, snelheid en afstand steeds groter. De drone heeft op level drie een maximale snelheid van 15 meter per seconde. Wat neer komt op 54 kilometer per uur. Wat natuurlijk een ongekende snelheid is.

3-assige gimball met 14 megapixel 1080p HD-camera

De Xplorer V is een upgrade van de standaard Xplorer versie. De V is het luxepaardje in de serie en heeft als extra's een range extender en een HD-camera. De camera beschikt over 14 megapixel waardoor u op 1080p kunt filmen met 30 frames per seconde. Dit alles wordt opgeslagen op het meegeleverde 8 GB Micro SD-kaartje. De drone ondersteunt kaartjes tot maximaal 32 GB. Dankzij de HD-camera wordt het mogelijk om FPV (first person view) te vliegen. Zo lijkt het net alsof u door de ogen van de drone kunt kijken. Camera instellingen zoals beeldkwaliteit, ISO, witbalans, opnamekwaliteit kunnen allen ingesteld worden via de Xiro App. Via deze app kunt u ook FPV vliegen.

Follow me en 360 graden selfies

Op de G en V modellen is het mogelijk om objecten of personen te volgen en er tegelijkertijd een video van te maken. Via de Xiro app kun je wanneer je FPV vliegt een object selecteren welke hij moet gaan volgen. Vervolgens kun je via de app de hoogte en afstand tot het object instellen waarna de drone automatisch met het voorwerp mee vliegt tot een snelheid van ongeveer 50 kilometer per uur. De 360 graden functie is tweede bijzondere optie van deze drone. Wanneer je bijvoorbeeld op een toren of berg staat kun je jezelf als object instellen. Als je de hoogte en afstand via de app hebt aangegeven kun je de 360 graden functie aanklikken waarna de drone in cirkels (360 graden) rond het object zal vliegen. Een unieke mogelijkheid en functie wat de Xiro V drone uniek maakt in zijn klasse.

Kortom een fantastische drone met ongekende mogelijkheden. Het lijkt wel een drone uit de toekomst.

In de doos:

Xiro Xplorer quadcopter
3-assige gimball met HD-camera
8 GB Micro SD-kaart
Wi-fi range extender
5.8 GHz afstandsbediening
2x 5200 mAh accupakket
lader voor afstandsbediening
lader voor accupakket
4 propellers
4 reserve propellers
handleiding in diverse talen

Specificaties

Geschikt voor: buiten
Technologie controller: 5.8 GHz
Gyro-stabilisatie: ja
Kanalen: 6
LED-verlichting: ja
Module: GPS, HD-camera en range extender
Kleur: zwart en groen
Bereik: 500 meter met range extender
Vliegtijd: 25 minuten
Oplaadtijd: 90 minuten
Afmetingen (cm): 30 x 30 x 25 (l x b x h)
Gewicht: 980 gram
Garantie: 2 jaar

Technische specificaties

Voeding drone: 11.1V LiPo 5200 mAh accu
Voeding afstandsbediening: 3.7V LiPo 4000 mAh accu

Levering

Actuele status: op voorraad
Verzendkosten: € 0,00
Geschatte leverdatum:  

Review toevoegen

Bedankt voor uw review. Binnen één werkdag staat deze bij het product.

Jeroen van Scheijndel -

De drone vliegt echt top! Mooie beelden zelfs met windkracht 5/6.
Na het oefenen met een beginners drone gaat er een wereld voor me open met deze drone. Besturing is super! Staan een aantal beelden gemaakt met deze drone op mijn youtube kanaal. Even zoeken op costablanca4you en je kan de kwaliteit van de camera zien.

Tamara van der stelt -

Hele fijne Drone makkelijk te besturen kan zeer zeker een stootje hebben.
Hij ziet er mooi uit en vliegt echt heel fijn .
Een tip die ik wil geven doe de Drone niet updaten via de website van xiro wij hebben er twee weken niet mee kunnen vliegen na de update.
Het is wel super opgelost door de vertegenwoordigers van xiro!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews