DJI gevestigd in Shenzhen, China’s variant van Silicon Valley en is een pionier op het gebied van drones. DJI focust zich op het toegankelijker te maken van drones voor de gemiddelde consument. Dit doen ze door zelf veel van hun aandacht in R&D te stoppen. R&D (research and development) is het onderzoeken en ontwikkelen en dit zorgt er uiteindelijk voor dat de markt met hoge kwaliteit producten komt voor een betaalbare prijs.  DJI staat bekend om hun Phantom series 3 en 4 met relatief lange vliegtijd, hoge kwaliteit camera en extreme bereik.

Opgericht in 1994 door Henri Seydoux, Parrot ontwerpte en ontwikkelde hoogwaardige technologische consumentenproducten voor smartphones en tablets voordat ze drones ontwikkelde. Bekend in gebieden zoals mobile connectiviteit, multimedia voor smartphones en tech in auto’s. Henri raakte al gauw geïnspireerd door de potentie van de drone en begon gelijk zelf een drone te ontwikkelen. Op dit moment levert Parrot hoogwaardige drones die bestuurbaar zijn met een mobiele apparaat. Het bekenste model van Parrot is de Bebop. De Bebop voorzijn prijsklasse een van de beste of zelfs de beste drones volgens vele. De drone is compleet uitgerust met een full HD camera, GPS tracking, mogelijk om VR bril te gebruiken, automatische landen en nog veel meer.

De feestdagen komen er aan en deze drones zijn een geweldige cadeau tip om aan de kinderen te geven of aan uw man die drones als hobby heeft. Voor de kinderen is Parrot een geweldige optie vanwege de ongekende complete uitrusting van hun drones en het feit dat ze hun telefoons kunnen gebruiken om de drone te besturen vinden ze al helemaal geweldig. Voor de echte hobbyist is de DJI perfect vanwege de meer professionele functies die de drone beschikt zoals een betere camera en beter bereik. Meer informatie over het de drone en het aanschaffen kunt u vinden bij ons op de webshop. 

    25-11-2016 00:00