Natuurlijk blijven drones zich ontwikkelen en natuurlijk komen er ook steeds nieuwere drones uit. DJI kwam deze keer met een nieuwe compacte drone. Het is een drone die zeer klein is als u ze vergelijkt met andere DJI drones. DJI kwam altijd met grotere drones die van zeer goeie kwaliteit zijn, deze keer kwam DJI dus met hun eerste compacte drone. De drone is ongeveer zo groot als een frisblikje en weegt maar rond de 300 gram!

DJI Spark

Omdat de DJI Spark compact is kan je hem makkelijk opruimen en meenemen en snelle foto’s en video’s maken. Ook heeft de drone een sensor, waardoor hij mogelijke hinder kan ontwijken vanaf 5 meter afstand. Ook kan de drone weer makkelijk terugkeren vanaf waar hij vandaan komt. Ook heeft de drone een goeie 12 mega pixel camera en filmt in 1080p Full HD. Deze kleine drone kan maar liefst 50 kilometer per uur en de camera blijft goed stabiel door de op de drone bevestigde gimbal.

Bediening van de drone

Je kunt de drone via je smartphone besturen, dan heeft hij een bereik van 100 meter, ook heeft hij een afstandsbediening en kan je hem tot 2 kilometer afstand besturen. Ook kan je de drone met je handen besturen! Je kan door gebaren met je hand de drone sturen, naar boven, beneden, links en rechts. Ook kan hij dichter naar je toe en juist verder van je af gaan vliegen. Ook kan de drone vanaf je hand vertrekken en ook weer op je hand landen.

Functies

Ook heeft de drone veel verschillende film en foto functies. Hij kan je volgen tijdens bijvoorbeeld het hardlopen, Ook kan hij rondjes om je vliegen of vliegt verder van je weg en laat steeds meer van de omgeving zien. Er zijn ook nog meer verschillende functies op de drone voor makkelijk gebruik.

    06-06-2017 00:00